неділю, 16 грудня 2018 р.

Добрі казки для малих мишенят від американської майстрині Barby Anderson





Дізнатися, який саме вид творчості твій, можна багатьма шляхами. Можна терпляче перепробувати безліч справ, аж поки осяє: я хоче займатися цим і лише цим! А можна наткнутися на «своє» випадково.


Саме так, майже фантастично, трапилось із майстринею із штату Колорадо в США Barby Anderson. У вже далекому 2006 році вона завітала валяльників у Девері. І відчула, що закохується у цей вид творчості.



При цьому, як чесно зізнається сама майстриня. Найбільше того разу її вразили не тільки самі чудові роботи митців, але й можливість щодня творити, доторкаючись до м’якої шерсті, ангори, кашеміру. Саме так, через дотик до матеріалів, у неї виникло бажання опанувати це мистецтво.


Потім виникло питання: гаразд, матеріал, із яким вона хоче мати справу, знайдено. А як щодо сюжетів? Тут на допомогу майстрині прийшли її дитячі спогади. Вона завжди захоплювалась красою природи, любила тварин, а в дитинстві тримала вдома білих мишенят і вважала їх чарівними створіннями.



Те, що Barby Anderson і зараз створює казки, головними персонажами яких є білі мишенята, зайчата, совки, білочки та інші, не менш чудові. Створіння, легко переконатися, завітавши до її блогу: http://morninggloryworkshop53barbyanderson.blogspot.com


Рекомендую його ще й тому, що майстриня до кожної своєї роботи придумує короткі цікаві історії, які трапляються з її героями. Упевнена, що вони викличуть у Вас щирі добрі усмішки.



А ще, хобі поступово перетворилось для мисткині із щасливих митей і годин на роботу й стиль життя. На сьогодні вона працює у своїй майстерні по 8-10 годин на день. Крім того, вона проводить майстер-класи із створення іграшок, які користуються неабияким попитом серед шанувальників цього виду мистецтва.


Сподіваюся, друзі, що й вам роботи Barby Anderson забезпечили гарний настрій на весь день. Хай щастить!





Немає коментарів:

Дописати коментар