вівторок, 11 грудня 2018 р.

Затишні обійми в паперовому світі іспанського майстра Juan Carlos




Іспанський художник-ілюстратор Juan Carlos (відомий також в інтернет-просторі як Jotaka) відрізняється почуттям гумору, прагненням подивитися на світ під незвичним кутом зору й продемонструвати побачене іншим. А ще – дрібкою сентиментальності. У найкращому значені цього слова.


Серед його численних творчих проектів є один, наче зумисне призначений для зимового часу, коли за вікном – завірюха чи дощ, а светри і шкарпетки, чомусь, не завжди допомагають відчути себе затишно навіть вдома. Тоді на допомогу приходять обійми коханих чи друзів (чи котики). Хоча сам митець, коли створював проект La siesta мав на увазі відпочинок саме в сімейному колі та, звісно, обійми.


Що цікаво, спершу цю ідею Juan Carlos втілив у малюнках, де люди були набували незвичайних поз, міцно обіймаючи одне одного. А потім виті влив цю ж ідею за допомогою вирізаних із кольорового паперу фігурок.

Проект його численні шанувальники називають «затишним і домашнім». Сподіваюся, друзі. що ці роботи майстра піднімуть і ваш настрій. Гарного дня!


Немає коментарів:

Дописати коментар