неділю, 9 грудня 2018 р.

Незвичайні дерев'яні картини американського майстра Jason Pancoast та його творчої команди




Інколи й для мистецтва важливо не лише те, що робить творець, але й яким чином задля чого? Скажімо, якщо навіть нічого не знати ні про життєву позицію американського митця Jason Pancoast, ні про особливості його творчої методики, все одно його дерев’яні картини видаються вартими уваги.


Однак. не менш цікаво, принаймні для мене, було дізнатися, що він створив творчий колектив Shadowfox. Його члени – молоді творчі люди, які пробують свої сил в дизайні, моді та мистецтві. А ще, разом із Jason Pancoast створюють картини з дерева.


Кожна з таких робіт – це багатошарова композиція з деревин дуба. Шари картини вирізають спеціальними лазером і майстерно поєднують їх між собою, аби досягти найбільшої виразності й об’єму. Потім картину розмальовують акриловими фарбами, аби остаточно підкреслити її найважливіші компоненти.


У результаті клопіткої роботи на світ з’являється чергова дерев’яна картина студії Shadowfox. І на сьогодні у цих митців все більше прихильників, яким подобається їхня творчість. Більше про їхні роботи можна дізнатися на сайті: https://www.shadowfoxdesign.com

Приємного перегляду робіт Jason Pancoast та його команди й гарного дня, друзі!



Немає коментарів:

Дописати коментар