пʼятницю, 21 грудня 2018 р.

Малюнки, ладні зійти зі сторінок блокнота: незвичайна творчість бразильського художника João Carvalho





Що потрібно, аби створити ну… шедевр не шедевр, а щось нове, незвичайне й таке, аби всі навкруги здивовано охнули? Звісно, питання з подвійним дном, бо для кожного митця відповідь буде суто індивідуальна й дуже різна.

Скажімо, роботи юного бразильського митця João Carvalho стали відомі в інтерет-мережі років зо два тому. коли йому виповнилося лише 15 років.


Тоді хлопець привернув увагу глядачів, серед іншого, мінімалістичним підходом до творчості. Аби створити 3Д-малюнки, здебільшого, відомих мультиплікаційних героїв, йо було достатньої ручки й аркушів звичайного блокноту.


На сьогодні він продовжує гратися з об’ємом і площиною і, що дуже цінно, невпинно розвивати й вдосконалювати свої навички, працювати з кольором, створювати кілька планові роботи, братися за пейзажі й натюрморти тощо. І при цьому залишатися вірним полінованому паперу, як фірмовій ознаці своєї творчості.


У João Carvalho чимало шанувальників. І через незвичайну техніку, яка дозволяє розширити звичне уявлення про малюнок на площині, і через симпатію до талановитого хлопця,і тому. що цікаво спостерігати, як же надалі розвиватиметься його творчий хист.


Сподіваюся, що його роботи викличуть у вас щиру усмішку й підіймуть настрій на весь день. Хай щастить, друзі!



Немає коментарів:

Дописати коментар