середу, 19 грудня 2018 р.

Сніданки з кавою, смаколиками й натхненням: незвичайний фуд-арт від італійської художниці Cinzia Bolognesi





Рецепт ідеального сніданку? Певно, кожен має такий, ну, крім принципових супротивників їжі зранку, має власне бачення найкращого сніданку,на свій смак. Інша справа, що не у всіх і завжди є час, сили й потрібні інгредієнти, аби втілити у життя сніданкову мрію.



Нічого, попереду свята, тож можна буде поставити ще одну галочку в записнику, де перераховано, що варто зробити на початку нового року: «ідеальний сніданок» – «done».



А ось італійська художниця Cinzia Bolognesi щиро переконана, що кожен її сніданок – ідеальний. Принаймні, вона прагне зробити його таким. Сама мисткиня стверджує, що щоразу, як надходить час сідати за вранішню каву їй на думку спадає ідея, як оформити сніданок творчо й незвичайно. І вона відразу береться за її втілення.



При цьому вона стверджує, що печиво, перетворене на місяць чи сонце, зірки, викладені з кардамону чи родзинок, мандарини чи полуниця, перетворені на кульки чи на серця смакують ще більше ніж звичайно.



Так, як у курсі, що вже згадувала про симпатичний, радісний і незвичайний фуд-арт Cinzia Bolognesi. Але це було давно, художниця продовжує снідати. А отже, і створювати нові чудові малюнки й радувати себе та глядачів.


Приємного перегляду її робіт і творчого вам настрою на весь день!





Немає коментарів:

Дописати коментар