пʼятницю, 14 грудня 2018 р.

Геометрія у звірах від філіппінської художниці Kerby Rosanes




Чи існують ті інтернет-користувачі, яким би хоч одного разу не траплялися підбірки зворушливих світлин із підписами: «Кожна тварина по-своєму унікальна» чи «Кожен із них – по-своєму гарний»?


А от зустріти надпис під низкою малюнків: «Кожна тварина – по-своєму геометрична», то треба натрапити на статтю про творчість філіппінської художниці Kerby Rosanes.


За допомогою ручки з чорною пастою (і є в мене підозра, що циркуля й транспортира) вона створює «портрети» різних тварин – "Geometric Beasts" . При цьому, при всій впізнаваності й деталізованості зображень ними так і кортить проілюструвати книгу про чарівних тварин (принаймні. мені).

Звісно, різні посібники з малювання рекомендують новакам «створювати» фігури, вдаючись до геометричних побудов. Але показати, що такий підхід – то не підготовчий етап тоненьким олівцем, який потім старанно затираєш.


А незвичайний і цікавий прийом – то треба добре «набити» руку. І мати мистецькі здібності й незвичайний погляд на світ. А цього точно не бракує Kerby Rosanes.

Сподіваюся, що її незвичайні роботи розважать вас і підіймуть настрій. Гарного дня, друзі!



Немає коментарів:

Дописати коментар