вівторок, 20 червня 2017 р.

Життя в провінції крізь призму позитиву й гумору від англійської художниці Stephanie Lambourne




Говорять, що «середа –то мала п’ятниця». Звісно, чого тільки не почуєш, поки не оглухнеш, як казала одна казкова героїня. Не всьому й варто вірити. Але якщо раптом запраглося запостити трохи малюнків із котиків от просто посеред робочого тижня, та ще й червневої середи. Врешті, чим цей привід гірший за будь-який інший?

Отже, сьогодні котики не в центрі уваги (хм, і таке виявляється, буває), але невід’ємна частина англійського сільського пейзажу художниці Stephanie Lambourne.

Загалом, на її картинах можна зустріти і сценки із життя англійського селища, і поїздки усією родиною до моря, й ілюстрації до морських байок про сучасних мешканців водних глибин.

Й усе це – у пізнаваному, трохи наївному, дуже теплому і сонячному стилі, присмаченому суто англійським почуттям гумору.

На сьогодні художниця викладає в коледжі мистецтв у Норфолке та в Регіональному коледжі в Хартфорді. Думаю, що за її учнів варто порадіти: аби малювати такі картини, потрібно бути справді хорошою людиною. Тож викладач із неї має бути гарним. Хтозна, чи можна навчити майбутніх художників любити життя і зізнаватися у цій любові своїми творами. Але спробувати можна – на власному прикладі.

Гарного дня та приємного милування її роботами, друзі!


Немає коментарів:

Дописати коментар