середа, 7 червня 2017 р.

Будиночок мрії для мишенят від англійської майстрині Maddie Brindley









Саморобні лялькові будиночки – то особлива категорія хенд-мейду. Особливо, якщо їх створила мам для своїх дітей. Тут краще не давати непроханих порад, а мовчки пройти повз, якщо немає чого гарного сказати. Хоча сказати, зазвичай, завжди щось гарне знайдеться, навіть якщо мова йде про коробку із-під взуття замість шпалер оббиту папером зі шкільного набору для уроків праці. 

А бувають випадки, коли із бажання порадувати дітисьок виходять справжнісінькі витвори мистецтва, якими щиро захоплюватимуться численні інтернет-користувачі. От скажімо, розглядаючи будинок для мишок Maddie Brindley важко уявити, що він з’явився, аби потішити її близнюків. Звісно. малі зраділи, коли мама відтворила їм ілюстрацію Jill Barklem із книги «Spring Story». 

До речі, діти із радістю долучилися до творчого процесу: вони створювали ескізи, допомагали мамі розставляти у кімнатах речі і давали цінні поради. Звісно, без таких помічників було б куди тяжче створити цю красу.

Та дорослі знайомі були вражені куди більше. Хоча б тому, що розуміли: скільки довелося докласти зусиль, аби створити таку красу. Диво-будиночок, як і на оригінальній  ілюстрації, знаходиться усередині дерева. Мишачій родині там не тісно, бо помешкання має аж 5 поверхів, ще й підвал. Кожна кімната ретельно створена й «відремонтована»: коли для одного з приміщень не знайшлося шпалер, які б вдовольнили господарку, вона вифарбувала стіни у потрібний колір. А малюнок нанесла зверху за допомогою штампу. Мініатюрні речі створені самою майстринею, куплет в тих, хто спеціалізується на виготовлені міні-будиночків чи знайдені на спеціальних форумах.

Кожна кімната обладнана з такою любов’ю, що розглядати її можна довго, віднаходячи все нові деталі.

Зараз Maddie Brindley планує продати диво-будиночок. А виторг пустити на деталі… саме так, на створення нового будинку.


Приємного милування її роботою, друзі!


Немає коментарів:

Дописати коментар