середу, 4 жовтня 2017 р.

Щирі емоції тварин на світлинах київського фотографа Сергія Полюшка




Із творчістю київського фотографа Сергія Полюшка я познайомилась випадково. Буває так, що бачиш фото, яке западає тобі в душу. Мураха, що котить прозору кульку роси, у якій –- цілий квітковий усесвіт. А поруч – світлина із вивіркою-войовницею. Милуєшся, усміхаєшся, захоплюючись тим, як гарно якісь фотомитці змогли за фільмувати тваринок. А потім дізнаєшся, що автор – один. 

Просто його світлини з тваринами – дуже різноманітні. Мо, й через те, що, як і належить справжньому фотографу, Сергій Полюшко прагне, перш, за все, передати  настрій «моделі», її внутрішню суть.

А що тварин не вмовиш «відіграти» емоцію чи хоч ненадовго завмерти у «правильній» позі, то крім технічних навичок тут потрібні метке око та швидкість реакції. Вміння знаходити красу у всьому, що поруч, та любов до життя – то й так зрозуміло. 

Не менш вражають його архітектурні та пейзажні знімки, портрети й фото-замальоки. Навіть важко повірити, що професійно займатися фотографією відносно недавно. Не даремно ж його роботи вже були розміщені у відомих інтернет-виданнях «Mymodernmet», «Shutterbug», «Boredpanda».

Краще познайомитись із його творчістю можна на персональному сайті митця: https://www.psfoto.com.ua/
чи на його сторінці у фейсбуці: https://www.facebook.com/profile.php?id=100008316887055

А я пропоную Вашій увазі фотографії тварин та пейзажі, які сподобались мені найбільше. Але на вказаних ресурсах ще багато прекрасного.

Приємного милування його світлинами, друзі! Гарного Вам дня!

Немає коментарів:

Дописати коментар