неділю, 15 жовтня 2017 р.

Витинанки-мрії від митця з Індії Parth Kothekar




Охоче вірю, що є творчі особистості, які перш ніж обрати хобі, довго й прискіпливо підраховують «плюси» й «мінуси» різних мистецьких технік. Що вони зважують, скільки коштів треба вкласти в матеріла, уявляють майбутню цільову аудиторію, роздумують над власним хистом… І певно, такий підхід приносить їм успіх.

Але інколи, і доста часто, буває, що справа всього життя знаходиться після думки: а чому б не спробувати щось новеньке?  От і художник з Індії Parth Kothekar замислився над тим. а чи не спробувати себе в контурному вирізанні під час виготовлення шаблонів для графітті?

Спробував, потім – ще й ще. А зараз його роботи добре відомі поціновувачам цієї техніки з різних країн світу. 

Для їх створення художнику потрібні лише олівець та різець по паперу, ну й уява, звісно, куди ж без цього? Він охоче ділиться в інстаграмі світлинами з процесу виготовлення своїх робіт. Але навіть при такій інструкції далеко не всі шанувальники, як і ті, хто впевнені, що в такій техніці нема нічого складного, повторити його роботи.

Деякі його роботи вражають, насамперед малим розміром, деякі викликають усмішку темою, а деякі приваблюють майстерністю і тонкістю (у всіх сенсах цього слова роботи.

Приємного споглядання робіт Parth Kothekar та гарного дня, друзі!


Немає коментарів:

Дописати коментар