неділю, 1 жовтня 2017 р.

Смішний і добрий всесвіт шведської ілюстраторки Therese Larsson



Понеділку зовсім не обов’язково бути важким днем. Але ж репутація! Якщо тебе зустрічають щирим зітханням: ну, от знову на роботу! – то нелегко посміхатися світу й радіти кожній дрібниці, як заповідають гуру сучасної психології.

Та понеділок нам не змінити і навіть не відмінити, тож працюємо з тим, що є. Та хоча б із власним настроєм. Трохи кумедних малюнків зранку. Якраз до першої «офісної» філіжанки кави чи чаю, сподіваюся, сприятимуть більш оптимістичному ставленню до навколишнього світу.

Шведська художниця Therese Larsson володіє цінним даром: дивитися на себе, весь світ і, звісно, на власних персонажів, із почуттям доброго гумору. 

У неї однаково кумедними й чудовими виходять дитинчата тварин, птахи, що виступають на естраді, казкові й реальні істоти і навіть дракони. Хоча останнє можна було б і не уточнювати: хіба можна уявити Швецію без драконів?!

Цікаво було б глянути на ранні роботи майстрині, коли вона віддавала перевагу традиційному живопису масляними фарбами й аквареллю. Та після знайомства з комп’ютерною графікою художниця вирішила, що віртуальним світ надає митцю більше можливостей та простору для реалізації ідей.

Зараз вона – позаштатний співробітник з реклами та дизайну, працює з такими відомими кампаніями, як Adidas, Google, McDonalds, Disney, Skoda, CNBC Business, Digital Artist Magazine, Volkswagen, Coca Cola Zero, Cheetos.

Вільного часу при такому графіку небагато, але й під час дозвілля художниця продовжує радувати шанувальників своєї творчості усе новими ілюстраціями під ніком Silly Beast Illustration.

Тож пропоную помилуватися кумедними і добрими роботами художниці та зарядитися позитивом на весь день!


Немає коментарів:

Дописати коментар