понеділок, 2 жовтня 2017 р.

Паперові замки, крісла й ноути від британського митця Kyle Bean








Переважній більшості з нас доводилося хоч раз майстувати щось із паперу чи картона. Хоча б на уроках праці в школі чи на заняттях із розвитку дрібної моторики в дитсадку. Дехто уже й дорослим записується на майстер-класи з орігамі чи і ще якихось виробів із паперу, аби розкрити власну креативність.

Клеїти з картону й паперу максимально точні копії ноутбука чи офісного крісла? У вільний від роботи час? Дивне хобі!


«Зате яке чудове!» – щиро вважає британський дизайнер Kyle Bean. Загалом, на рахунку автора багато несподіваних за рішенням і матеріалом інсталяцій, зокрема з яєчного лушпиння чи з олівців. На такому фоні паперові моделі видаються майже традиційними.

Хоча «традиційні» – то не для людини із такою творчою уявою, гідно поцінованою і на головній роботі художника: він – штатний співробітник-ілюстратор таких поважних медіа-ресурсів, як «New York Times» і каналу ВВС, де займається анімацією. Крім того, його таланти знайшли застосування і в промисловій галузі: він працював над зовнішнім дизайном техніки кампаній «Selfridges», «Liberty» та «Hermes».

Як у нього при такому напруженому робочому графіку залишаються час і сили на створення чергового паперового замку, літака, ноута чи музичного інструмента? Загадка.

Тим більше. що до кожного нового проекту він підходить дуже відповідально. Ретельно вибирає найкращий матеріал, демонструючи всю різноманітність зовнішнього вигляду папера. Так само старанно добирає виграшні декорації для своїх творів.

Тож захоплення його численних прихильників більш ніж зрозумілі.

Пропоную і вам, друзі, насолодитися переглядом його робіт. Вдалого вам дня!



Немає коментарів:

Дописати коментар