четвер, 26 жовтня 2017 р.

У передчутті Гелловіну: коти у парі з гарбузами у творчості художників світу


Linda Picken, США



Carol Wilson, США



Я ще минулої п’ятниці обіцяла ти то, швидше, попереджала, що цього разу буде Гелловін. Бо хіба це свято можливе без чорного котиська, який так неймовірно виграшно виглядає на фоні жовтого гарбуза?


Carrie Hawks, США



Catherine McElroy, Канада-США. Врожай
 Ні, звісно, чорні котиська завжди виглядають виграшно (і не тільки чорні, як виявилось, художники дуже толерантні щодо котячих моделей і не роблять виключень через колір шерсті). Але поєднання яскравих кольорів осені і темного кольору граційного силуету так і спонукає взяти в руку пензлик чи олівець?..


Cyra R. Cancel, США.Останній гарбуз


Francois Knopf, Швейцарія

 Ні, не спонукає? Краще просто милуватися чудовими картинами відомих художників-анімалістів? Я вже писала попередження, що мої теревені варто вважати суто суб’єктивними. Хоча, визнаю, якщо кота візьмусь малювати я, то правильним буде лише колір – якщо матиму потрібний олівець чи фарбу. Тож таки так, краще споглядати.


John Sloane, США. Завершення сезону


 Kim Jacobs, США


І так, навіть супротивникам цього свята нема на що нарікати: сьогодні просто буде підбірка осінніх котів, кицьок і кошенят поруч із гарбузами. Де гарбузи й інші дари природи, а де коти розрізнити легко: усі художники чудові, попри те, що працюють в різних стилях. 


Lisa Monica Nelson, США



Lowell Herrero, США

 А справжні «гелоловінські» малюнки будуть наступного тижня. Не тому, що мені аж так до смаку ця тема. А тому, що не можна знайти стільки неймовірно прекрасних малюнків і не поділитися ними зі своїми друзями. 


Lucie Bilodeau, Канада



 Ігор Римашевський, Біларусь


Милуватися такою красою варто у гарному товаристві.
Приємного перегляду, друзі! Гарного вам завершення робочого тижня!


Steve Hanks, США



Melissa Hall, США. Осінній привіт!

Ryan Conners, США
 

Lucie Bilodeau, Канада

Немає коментарів:

Дописати коментар