четвер, 5 жовтня 2017 р.

"Наївні" котики від білоруського художника Ігоря Римашевського







П’ятниця, котики. На цей раз – «наївні», тобто виповнені у «наївному» стилі.

Сама ти «наївна»! – певно, могли б сказати ці котиська, добре знаючи, що наївність і котяче плем’я гарно поєднуються лише в дитячих мультфільмах.

І, що цікаво, таки б правда була на їхньому боці. Із котами це трапляється, навіть якщо вони не до кінця збагнули, чого хочуть ці дивні двоногі.

Бо перед нами – роботи сучасного білоруського художника Ігоря Римашевського. І «наїв» тут не тому, що художник-самоук, а тому що він – талановитий художник і вправний імітатор із гарною художньою освітою. 

Яскраві кольори, пласкі силуети, «дитяча промальовка», гумор і сюжети із міських легенд. І при цьому суто професійна вибудова сюжету й бездоганна ритмічність у мазках, яка вказує не лише на майстерність і досвід.

Художник обрав для себе мову казок і народної декоративно-прикладної творчості, аби розповісти світу свої історії. Це рішення додає історіям особливого колориту.

Тож пропоную насолодитися його роботами. Гарного дня, друзі!


2 коментарі:

  1. Відповіді
    1. Радію, що Вам сподобалось. Майстер стилізації Ігор Римашевський - неймовірний. У нього й інші картини не гірші, треба буде колись і про них розповісти. Але важко було втриматись і не почати з його котів :)

      Видалити