неділю, 29 жовтня 2017 р.

Кава замість полотна: кавовий арт від корейського митця Kangbin Lee





Навряд чи когось із користувачів у сучасних соцмережах можна здивувати тим, що розмістиш на свої сторінці фото кухлика кави із побажанням «Доброго ранку!».

Але чим погані банальності? Інколи вони цементують буття та надають нам упевненості. А смачна кава чи хоч світлина з нею і щире побажання, аби ранок був гарний – то непоганий спосіб розпочати ранок понеділка. Та, зрештою, і будь-якого іншого дня тижня.

Щоправда, роздивляючись деякі кухлі у цій підбірці, у мене виникала думка: ем… гарно, святково, не побоюся цього страшного слова, креативно. Але це точно пити? Чи краще просто милуватися і захоплюватися безмежжям людської фантазії й умінням створити диво із буденних речей?

Якщо чесно, то для мене, швидше, милуватися. Мене ледь насторожує, коли кава у моїй чашці не кольору власне цього напою чи хоч розбавлена молоком, а схожа на веселку.


Та то – виключно мій консерватизм! Цілком можливо, що багато клієнтів митців-баристів, які здатні так прикрасити звичайний напій, перебувають у щирому захваті. 

Не даремно ж створений баристою із Південної Кореї Kangbin Lee творчий рух Cremart набуває все більшої популярності в різних країнах світу. Майстри кавового арту із задоволенням зображають на поверхні кави для клієнтів кав’ярень справжнісінькі шедеври. На жаль, не довговічні, але справді чудові. Милування такими гарантовано має підняти настрій.

Тож приємного перегляду робіт майстра із Півдненої Кореї! І гарного не лише дня, а всього тижня!

Немає коментарів:

Дописати коментар