четвер, 19 жовтня 2017 р.

Різнобарвний світ котів від американської художниці Ryan Conners





П’ятниця, котики, ще й осінні котики.


Звісно, не лише осінні, бо справжній поціновував  чи поціновувачка котів – а я, наївна, думаю, що байдужі художники не малюють цих граційних, розумний і уредних створінь лише із комерційною метою, бо як можна?! Так-от, я певна, що справжні любителі котів не обмежуються однією декорацією. Бо коти прекрасні у будь-яку пору року!


Ось і коти американської художниці Ryan Conners дуже різноманітні, хоч їх і об’єднує позірно-наївна манера та чітко продумана техніка зображення. Настільки, що легко знайти того, який припаде найбільше до смаку: кот-кавоман, якому світ без кави не милий? Є. Коти, що сповідують здоровий спосіб життя і пересуваються на екологічно чистому велосипеді? Є. Коти поруч із книжками? Звісно, є. Хто ж пройде повз так чудове поєднання?

Коти казкові чи святкові, тобто з атрибутами свят? Ну, як же без них!

Більше того, я й вийшла на добірку диво-котиків цієї художниці із сайту, присвяченому Гелловіну. Усі ж пам’ятають, що незабаром – Самайн, він же День усіх Святих, коли двері між світами привідчинені і звідти тягне протягом?

Знаю. що багатьох обурює легковажність цього свята чи вимагання цукерок, чи його іноземність, чи… Та оскільки таке чи схоже за суттю свято восени є у багатьох народів, то «іноземність» - не такий уже й страшний гріх. А цукерок я відбирати ні в кого фізично не зможу. Чесне слово! І не лише у віртуальних знайомих.

А от зробити підбірку котів (здебільшого чорних) із видовищним атрибутами свята – цілком. Навіть традицію порушу і назбираю малюнки за тематикою, а не за автором.

Це був, як ви зрозуміли, анонс кото-підбірки на наступну п’ятницю – не Гелловін, звісно, але витрачати котисько на вівторок якось не хочеться. Ще у марнотратстві звинуватять.

А поки що набирайтеся сил та поліпшуйте настрій, споглядаючи чудових котиків Ryan Conners. Не диво, що листівки з ними користуються попитом, таких симпатяг відправити подрузі чи другу – хіба не гарний спосіб порадувати дорогу людину?

Приємного милування та гарної п’ятниці, друзі! Не згіршої від четверта і такої, що все ж ледь-ледь поступається суботі!


Немає коментарів:

Дописати коментар