неділю, 24 грудня 2017 р.

Дракони та всі-всі-всі: милі й добрі ляльки майстрині з Нової Зеландії Amba Jacobs




В одній чудовій книзі завжди саме час чаювати, принаймні, для деяких персонажів. А в мене завжди саме час говорити про дива – ті самі, найсправжніші і найчарівніші, створені талантом і бажанням творити, а не чарівною паличкою.



Але у зимові передноворічні дні, коли, здається, сама природа, попри людську метушню, завмирає в очікуванні, аби не проґавити ту мить, коли у гості завітає диво… Хіба у такий час можна не згадати про щось чарівне?  Скажімо, про драконів.


Ось, для прикладу, про чарівні створіння майстрині із Нової Зеландії Amba Jacobs. Полімерна глина, талант, прагнення поділитися з тими, хто поруч, вмінням бачити чари в буденності… І ось, ми можемо милуватися дуже добрими, ледь наївними, світлими у своєму прагненні принести радість світу іграшками.


Феї, кошенята, не менш казкові ніж чарівні істоти, оленята, рибки, тигренята. І так, звісно, дракони. Бо який же чарівний усесвіт без драконів? Щоправда, не могутні супротивники лицарів, охоронці незліченних скарбів чи вікові мудреці.


А малі драконенята пастельних кольорів. І з ліхтариками. Бо дракони не бояться темряви. Якими ж вони були драконами, якби боялися? А якщо так, то варто допомогти тим, хто не побоюється ночі чи може заблукати.

В Інтернет-просторі невпинно зростає кількість тих, кому подобаються роботи Amba Jacobs. Сподіваюсь, що і ви, друзі, вподобаєте її творчість.


Гарного і світлого дня!

Немає коментарів:

Дописати коментар