середу, 13 грудня 2017 р.

Про все на світі - з гумором, радістю й сумом: графічні карикатури від Shanghai Tango




Інтернет дозволяє митцю поділитися своїми роботами з усім світом й, аби бажання, зберегти при цьому анонімність.

От, скажімо, про талановитого карикатуриста-графіка Shanghai Tango відомостей вкрай мало. Здається, він китаєць. Можливо, обираючи псевдонім, думав про одноіменне танцювальне шоу. А можливо, йому просто сподобалось звучання словосполучення. І це – все.

Чи то митець суворо дотримується порад не залишати в інтернет-просторі особистих відомостей. Чи то просто вважає, що за нього мають говорити його роботи.

І справді, роботи засвідчують непогані професійні навички графіка. А ще – метке око, несумнівний, інколи дещо темний гумор. І… любов до світу. Ту саму, коли чудово помічаєш недоліки, деякі навіть можуть бісити. Але розумієш, що кохаєш об’єкт почуттів  попри всі дрібні вади.

І, додам від себе, здається, у нього (у неї?) вдома є кіт чи кішка, чи, принаймні, митець не обманюється щодо того, на які капості здатні мімімі-коти. Що, знову ж, не заважає йому щиро любити хвостатих створінь.

Сподіваюся, що перегляд карикатур від Shanghai Tango покращить вам настрій і надасть наснаги на цікаве й плідне завершення робочого тижня. Гарного дня, друзі!





Немає коментарів:

Дописати коментар