суботу, 30 грудня 2017 р.

Санта Клауси, що приносять дива: підбірка святкових малюнків американських художників

Kim Jacobs

Ну що, друзі, відлік до завершення 2017 року йде на години. Якщо раптом хтось тривожиться, що часу, аби встигнути все заплановане, малувато, можна повправлятися в математиці, водночас шинкуючи овочі для святкових салатів, полюючи за принишклою порошинкою в найвіддаленішому кутку кімнати чи водночас роблячи манікюр і в ту ж саму мить намагаючись відповісти на смс першим, найнетерплячіше поздоровляльникам.
Тобто перевести години у хвилин, їх у секунди – результат буде більш переконливим. А, кажуть, є люди, яких математичні вправи заспокоюють. Раптом виявиться, що ви належите до цієї славної когорти?
Nicky Boehme

Цей рік не був бездоганним. Багато гарних людей мріяли, аби він швидше завершився, прихопивши зі собою найяскравіші згадки про важкі події. Та для багатьох він був і щедрим на перемоги та здобутки. Таким, що його варто згадати із вдячністю. Інколи, обидва твердження були справедливі для тих самих людей. Словом, рік був як рік.
Nicky Boehme

От якби 2018 рік приніс перемогу й мир – я була б неймовірна вдячна і йому, і всім тим, хто доклав і докладає до цього неймовірні зусилля, інколи ж – віддає не лише зусилля, а й життя. А ще – здоров’я всім гарним людям і їхнім родинам. А за таких умов з усім іншим ми впораємося разом. І все у нас буде добре.
Tom Browning

Тож вітаю вас щиросердно зі святом. І не буду вибиватись своїм постом із загальної стрічки: додам вам, для святкового настрою, трохи зображень Святих Миколаїв (Санта Клаусів, Різдвах Дідів – за вашим бажанням) у стрічку новин. Мої улюбленці - із серії художника Tom Browning, які виготовляють подарунки власноруч. Але й інші малюнки, сподіваюсь, посприяють створенню святкового настрою.
Tom Browning
Гарного ва нового року, друзі!
Tom Browning


Немає коментарів:

Дописати коментар