понеділок, 1 січня 2018 р.

Післяноворічний ранок у малюнках відомих художників

Ben Kimberly Prins (American, 1902-1980) New Years Eve, New Years Aftermath

Ті, хто кажуть що мить міжчасся – то секунда, коли зустрічаються грудень і січень, а старий рік – із новим, - помиляються. Яка там мить! Насправді, міжчасся цілком захоплює перше січня. І не помічають цього лише невгамовні малюки, які добре, якщо ранку дочекалися, аби розкривати подарунки, а не зробили це серед ночі, а потім знову міцно заснули із довгоочікуваними іграшками в руках.

Agathe Rostel (German, 1868-1926) In the Christmas Morning

А от дорослі задаються цього дня ледь не екзистенцій ними питанyями: хто вигадав той Новий рік? Чому на гарування на роботі здоровя ще є, а от святкувати вже – ні? Якщо Дід Мороз чи Санті Клаус такі чарівники, як про них говорять, то чи не можна обміняти принесені подарунки на те, аби посуд, залишений після свят, став чистим, підлога – начищена, а буденний настрій – знову святковий?
Teresa Oaxaca (American, born 1987) Late Hour (Піздня година). 2013 р .

Norman Rockwell (American, 1894-1978) Happy New Year (Party’s Over). Illustration of "The Saturday Evening Post". 1945 р. 

Хоча бувають щасливі випадки, коли прикмета про те, що як Новий рік зустрінеш, так і його проведеш, тож дехто продовжує святкувати і 1 січня. Яким би не був ваш вибір, друзі, бажаю гарного початку 2018 року!
Irving Nurtek New Year's Eve party. Illustration from "Ladies Home Journal". 1932 р.

Inge Löök (Finnish, born 1951) Uusi vuosi. Sarja "Аnarkistiset mummot"


А це так, трохи тематичних малюнків для святкового настрою. 
James Montgomery Flagg (American, 1877-1960) Happy New Year. 1912 р.

Немає коментарів:

Дописати коментар