середу, 17 січня 2018 р.

Романтичні й дужне гарні паперові витинанки українського творчого дуету DreamPapercut




Якщо раптом одного дня ви згадаєте, як це чудово було в дитинстві – вирізати з паперу візерунки, сніжинки, ляльок чи звірів, то знайте6 це ви не скучили за дитячим забавками. 




Це вам спало на думку: а чи не час приєднатися до мистецького руху Papercut – художнього вирізання з паперу (чи – різьблення на папері)? До речі, ця мистецька техніка набуває все більшої популярності серед митці з різних країн. 




Інколи це – хобі на рівні похвастатися перед друзями в інстаграмі, що й я займаюся артом. Інколи  – дуже витончені роботи, створення яких потребує часу, зусиль, натхнення й, звісно, бажання.







І, звісно, існують кілька технік такого мистецького вирізання. Скажімо, взяти аркуш чорного паперу і без поспіху, крок за кроком,відрізати все зайве від прямокутника. Аж поки, врешті. у вас в руках не опиниться витончене візерункове зображення.








Саме так чинить творчий дует молодих українських митців Дмитро й Юлія, які обрали собі спільний псевдонім DreamPapercut.






Разом вони створюють витончені, часто романтичні чи фентезійні зображення-силуети реальних людей, літературних героїв, тварин і птахів, жанрові сценки, пейзажі й натюрморти тощо.

Їхні роботи привертають до себе увагу не лише різноманітністю сюжетів і явним талантом авторів, але й любов’ю, з якою вони виготовлені. Відчувається, що їх створюють не лише творчі, але й щасливі люди, які люблять одне одного, а отже – і весь світ.

Більше дізнатися про творчість митців можна на їхньому персональному сайті: https://dreampapercut.deviantart.com/

Гарного вам дня, друзі, приємного перегляду робіт українського творчого дуету. А також – цікавих задумів й успішної їхньої реалізації!









Немає коментарів:

Дописати коментар