четвер, 25 січня 2018 р.

"Правильне" котяче дитинство в роботах американської художниці AmyLyn BiHrle




Не певна, що британські чи будь-які інші вчені вже встигли провести дослідження щодо продуктивності роботи відносно дня тижня. Але не здивувалася б, якби такі дослідження проводились. І якби у результаті виявилось, що саме п’ятниця навіть найсумлінніші працівники частіше дозволяють собі зробити міні-перерву, передихнути від напруженого робочого ритму. От хоча б задля того, щоб нашвидкуруч пройти тест.

Тести – одні із найзахопливіших вбивці часу, за популярністю поступаються хіба що комп’ютерним іграм і перегляду роликів на ютубі «про все на світі». Звісно, я маю на увазі не професійні тести, які використовують при профорієнтації чи для складання психологічного профілю людини. Мова про ті, де після кількох легких запитань висвічується: «Ух ти! Та ти – супергерой (чи супергероїня), так? Ні? А ти подумай-подумай… Тоді – просто супер».

Будь-яка соцмережа пропонує великий вибір таких тестів. Певна, що на просторах інтернету можна знайти і тест, який би був дуже доречний у п’ятницю. Тобто, правильно, присвячений котикам.

Скажімо: «А чи достатньо правильне дитинство було у вашого кота чи киці?». 

Звісно, ті, хто взяв свого домашнього улюбленця з вулиці чи з притулку вже у підлітковому чи дорослому віці викликають глибоку щиру повагу. Вони змогли адаптуватись до складного характеру приймака чи приймачки, а то й трохи хоч трохи прищепити своїй знахідці цивілізовані правила поведінки. Тож у праві цей тест зустріти здивовано піднятими бровами.



Але ж є чимало котовласників, які виховують котів ізмалечку. Тож не без задоволення переглянуть малюнки американської художниці AmyLyn BiHrle. Вона на батьківщині, та й взагалі, в англомовному світі добре відома своїми серіями іронічно-ніжних малюнків про котів. Загалом, вонацікава художниця-анімалітка, бувають у неї і цілком реалістичні роботи, наприклад, коли вона зображає перегони коней.




Та на улюблених багатьма пухнастих нахаб вона, зазвичай, дивиться з почуттям гумору, іронії та й деякої самоіронії, як котовласниця.

Тож навряд чи її численні прихильники сприймають малюнки майстрині як керівництво до дії і поспішають впакувати кошеня у візочок і манеж чи зодягти на нього підгузок. До речі, ідея багата, якщо вирішити, куди діти хвіст, але хто ж дасть отак тим двоногим кицьку кривдити? Звісно, не самі коти!

А от для того, щоб щиро посміхнутися і відчути, що п’ятниця – чудовий день, її малюнки дуже правильні.

Приємного перегляду робіт AmyLyn BiHrle і гарного вам настрою, друзі!


Немає коментарів:

Дописати коментар