неділю, 15 квітня 2018 р.

Фотографії на межі між реальністю і сном: творчість індійського фотографа Anil Saxena





Мумбаї – найбільш густонаселене місто Індії. Тож фотохудожнику, наділеному чіпким оком та увагою до деталей є де «розгулятися» в міському просторі при виборі сюжету та моделей.


Особливо, якщо до цих корисних рис додати непересічну яву, характерну для творчості Anil Saxena. Майстер зупинив свій вибір на амплуа «сюрреаліста», щедро перемішуючи у своїх світлинах, приправлених коп’ютерною графікою, реальність і вигадку.


Кожна його робота ніби балансує на межі між реальністю й сновидінням, фіксуючи неймовірну й водночас впізнану реальність. Фотомитець прагне розповісти, завдяки візуальним образам, казку, зрозумілу глядачам із різних країн.


І при цьому його роботи часто, ніби між іншим, привертають увагу глядачів до цілком конкретних життєвих тем і ситуацій,, які вартують того, аби навіть у сучасному заклопотаному світі глядачі не минали їх, кинувши єдиний байдужий погляд.


Сам Anil Saxena, розповідаючи про свою творчість, зазначає: «Якщо мої роботи мають успіх, а комп’ютерне технічне доопрацювання не привертає уваги, отже я попрацював як слід».


Приємного перегляду робіт фотомитця і гарного настрою, друзі!


 



Немає коментарів:

Дописати коментар