понеділок, 16 квітня 2018 р.

Світ тисячі квітів від американської майстрині Rozalie Wakefield




«Тисяча квітів» («Millefiori» з італійської) так називає власноруч розроблений дизайн своїх робіт американська мисткиня Rozalie Wakefield




Чому квіти? – бо саме різнобарв’я усіх форм і відтінків, на які так щедра природа, надихає її на творчість. 

Свого часу вона, обираючи, яка техніка вишивання найкраще підійде для зізнання у її любові до квітів, зупинила свій вибір на т.з. «бразильській вишивці».




Любов до квітів Rozalie Wakefield відчувала змалку, ще коли дитиною на батьківській фермі оцінила всю неймовірну красу й різноманітність квітів. Тоді ж, у дитинстві, мати-вчителька показала їй основи вишивання. Спершу дівча вишивало побутові речі, потім перейшло до створення вишиваних картин.




А вже дорослою, переїхавши з чоловіком і родиною до штату Огайо, вона вирішила присвятити себе садівництву цілком. Однак невдовзі з’ясувалось, що їй потрібно показувати світу красу квітів.




Задля цього майстриня розробляє авторські шви й дизайни. А в результаті світ побачили не лише її численні вишивки, але й кілька книжок. Що цінуються серед любительок вишивання.




Більше про життя й творчісить майстрині можна дізнатися на її сторінці у фейсбуку: https://www.facebook.com/rosalie.wakefield




Приємного перегляду робіт Rozalie Wakefield і вдалого вам дня!




Немає коментарів:

Дописати коментар