суботу, 28 квітня 2018 р.

Казкові будинки й краєвиди із старих мап від художниці Rosie Scott-Massie




Певно, такий творчий задум міг виникнути в того чи в тої, хто добре знає і любить Великобританії.


Тут варто знати й цінувати старовинні занедбані маєтки, яким, здавалося б, місце на сторінках готичних чи повчальних романів ХІХ ст., а вони можуть опинитися за кілька миль від вашої сучасної домівки. Варто захоплюватись особливими – притлумленими й водночас різноманітними за відтінками пейзажі, які бачиш не на екрані гаджета, а за вікном.


Майстриня з Йорку Rosie Scott-Massie щиро захоплюється краєвидами рідного острова. Й водночас ніжно любить мапи світу, особливо політичні. Можливо, тому, що вони змінюють найчастіше, нагадуючи, наскільки мінлива історія. А може, її вабить те, наскільки багаті такі мапи різними кольорами й відтінками.


У будь-якому випадку, саме із поєднання цих двох захоплень виникнув задум незвичайного творчого проекту. Rosie Scott-Massie вирізає із старих мап казкові й водночас реальні будиночки та парки.


У кожної із її робіт – власна кольорова гама й, головне, власний характер. Це і приваблює до її робіт численних шанувальників. Більше дізнатися про її роботи можна на персональному сайті художниці: http://www.rosiescottmassie.com/


Приємного перегляду робіт Rosie Scott-Massie й гарного дня, друзі!







Немає коментарів:

Дописати коментар