пʼятницю, 27 квітня 2018 р.

Паперові ілюстрації художниці Jackie Huang до відомих мультфільмів





Стверджувати, що всі люблять анімацію, то надто категорично. Але не буде надто великим перебільшенням сказати, що багато хто щиро захоплюється анімаційним жанром мистецтва.


Можна довго сперечатися, що саме відносити до фан-арту і по те, корисне чи шкідливе це явище для культури. Та є випадки, і немало, коли саме із захоплення анімацією виростають цікаві творчі проекти.



Скажімо. коли мова йде про творчість сучасної американської мисткині Jackie Huang. Щире захоплення творчістю студії Волта Діснея, талант, прагнення поділитися  із тими, хто поруч, своєю радістю від творчості – а ще, мрії вступити на факультет кіномистецтва в Університеті Південної Каліфорнії та закінчений коледж дизайну в Пасадені (штат Каліфорнія, США).


І ось, глядачі захоплюються її багатофігурними яскравими паперовими композиціями за мотивами відомих мультиплікаційних й ігрових фільмів.

Сама Jackie Huang зазначає, що на творчість її надихає чарівний світ анімації: «Лінії, намальовані на аркушу, переплітаються і зливаються, створюючи ілюзію життя. Це – захоплива й чарівна мить. Створюючи свої паперові світи, я прагну відтворити цю магію».


Приємного перегляду робіт Jackie Huang та гарного дня, друзі!









Немає коментарів:

Дописати коментар