понеділок, 14 січня 2019 р.

Казкові будиночки для малих фей від німецької майстрині Antje Rosemann






Усі ми різні. І це чудово! Хоча інколи нелегко буває, скажімо, пояснити прихильникам скандинавського стилю чи іншого мінімалізму, навіщо в домі потрібні статуетки, серветки, якісь інші дрібнички, без яких дехто н може уявити затишок.



Дехто ж черпає натхнення й створює затишок у житлі, перетворюючи його на справжню, приємну саме для них домівку, саме за допомогою отаких-от милих дрібничок. Щастя, що зараз можна знайти симпатичні прикраси на будь-який смак.




Скажімо, у творчій студії «Honiglicht», яку заснувала німецька майстриня Antje Rosemann вам аргументовано доведуть, що фея в домі – то до щастя. А щоб фея й сама затишно почувалась у вашій домівці, їй потрібно не так і багато: невеличкий, але затишний чарівний будиночок. Саме такий, які вже довгі роки із гіпсу й глини створює майстриня.



Що цікаво, Antje Rosemann не вважає всіх фей схожими за характером чи уподобаннями. На її думку, чарівні створіння не менш індивідуальні ніж люди.




Тож якщо вам раптом запрагнеться завести дома малу фею (тільки не вважайте, що вона стане для вас помічницею по господарству чи постійно перетворюватиме гарбузи на транспортний засіб – це не надто продуктивний підхід, який може призвести до розчарування), то треба подумати: а яку саме чарівну подругу ви хотіли б мати вдома? 



Потім уявити, в якому будиночку вона б почувалася затишно. А вже потім придбати саме таку чарівну домівку, обережно здмухувати з нею пил, інколи пробувати зненацька заскочити мешканку(майже завжди – надарма), дарувати цукерку й хвалитися будиночком перед друзями.



Принаймні, саме так і поступають численні шанувальники творчості Antje Rosemann, які запевняють, що із цими святковими й яскравими будиночками у їхньому житті з’явилася частинка казки. Звісно, у неї є й послідовники, які, надихаючись ідеєю, прагнуть створити власні казкові міні-світи, аби життя було цікавішим і надихало на подальшу творчість.



Приємного перегляду робіт мисткині та світлого й радісного дня, друзі!






Немає коментарів:

Дописати коментар