суботу, 12 січня 2019 р.

Добрі казки німецької ілюстраторки Ramona Kaulitzki





Перший місяць зими густо насичений святами, мов вдалий святковий кекс – родзинками. Можливо, через це у мене особливий настрій і бажання гомоніти зранку про чудові ілюстрації до дитячих книжок.


А може, тому що я цілком щиро декларую любов до зими, але люблю я її крізь вікно, милуючись засніженим краєвидами. А на вулиці згадую, що мені не подобається мороз, те, у що майже миттєво перетворюється сніг на міських дорогах, й ожеледиця. Тож організм активно починає натякати на нестачу какао й, водночас, малюнків, на яких би була зображена «правильна» зима, яку всі люблять і в якій усі щасливі.


У результаті сьогодні насолоджуємося малюнками німецької художниці Ramona Kaulitzkiяка саме спеціалізується на ілюстраціях дитячих книг і на інших проектах, пов’язаних із милими й добрими малюнками, які незміно подобаються не лише дітлахам, але й дорослим, які ще не забули, як то воно, бути малим.



Причому в найкращому значенні цього слова: не лише коли змушують чистити зуби, їсти корисну зупу й вчасно лягати спати, але й казку можна зустріти за рогом, а на два очікується не лише під новий рік, за традицією.


Почавши перебирати робити художниці, аби відібрати тематично-зимові, я мимоволі захопилась. Тож милуємося не лише прикрашеними ялинками й засніженими краєвидами, але й весняними, літніми й осінніми пригодами дівчато, хлопців і чарівних звірів, які так схожі на людей. 




Більш детально із творчістю Ramona Kaulitzki можна познайомитись на її сторінці, за посиланням: https://www.ramonakaulitzkiart.com

А поки що пропоную насолодитися її роботами та щиро зичу вдалого дня, друзі!




Немає коментарів:

Дописати коментар