середу, 16 січня 2019 р.

Жіночі портрети із квітів і листя від творчого дуета Sister Golden





Завжди любила спостерігати за роботою творчих дуетів. Ще цікавіше дізнатися про «творчу кухню», коли йдеться про родину, яка спільно працює над створенням незвичайного проекту. Інколи у цьому впаду на глядача може чекати не лише милування цікавими роботами, але й розкриття «таємниці».


Як, скажімо, трапилось зі мною, коли я вирішила більше дізнатися про такий родинний «дует» Sister Golden, які тримають інтернет-крамничку із рідкісними й незвичайними речами «ручної роботи». І де, до речі, виставляють і власні твори, виготовлені з природних матеріалів.



Ну, те, що власниці крамнички – не сестри, мене не надто здивувало. А от те, що вони мама (Вікі) й донька (Брук) викликало доброзичливу посмішку. Це ж чудово, коли різні покоління в родині мають спільну цікаву для всіх справу!


Та тут виявилось, що мати Вікі теж була дизайнером фотографом, тож це – ціла творча династія. Сама ж Вікі отримала художню освіту, шукала себе, пробуючи сили в графічному дизайні, роботі з текстилем, створенні ювелірних прикрас.


На сьогодні вона, використовуючи лише природні матеріали – гілочки, пелюстки квітів, листя, траву тощо – створює свої незвичайні портрети. До речі, контури зображень – це теж тонкі старанно вигнуті до потрібної форми гілочки, графічного елемента у її роботах немає.



Серед улюблених тем майстрині – портрети відомих жінок, у яких не лише передається зовнішня схожість із моделями, але й відображається їхній характер і настрій.


Та не менше цікавлять публіку «звичайні» портрети дівчат. Кожен із них розміщений у власних декораціях, за кожним відчувається історія та любов до справи, якою займається майстриня.


Приємного перегляду цих чудових робіт і гарного настрою, друзі!



Немає коментарів:

Дописати коментар