понеділок, 7 січня 2019 р.

Дивовижні оптичні ілюзії художника з Камбоджи Visothkakvei





Аркуш паперу здатен вмістити цілий світ. Особливо, якщо йдеться про вправного художника з багатою фантазією.



Та інколи навіть такого універсального виміру часопростору буває замало для творчої особистості. Й аби вирватися із таких обмежень, на допомогу художнику приходять оптичні ілюзії.



Скажімо, коли мова йде про художника з Камбоджи Visothkakvei, який набуває все більшої популярності на просторах інтернету.



Спершу він створював за допомогою простої чорної ручки дуже деталізовані малюнки-орнаменти, які поступово набували об’єму, ускладнювались, змушували глядачів уважно роздивлятися, вишукуючи в цих зображеннях не просто цікаві й незвичайні малюнки, але й відповіді на запропоновані загадки.


Потім Visothkakvei почав вводити у свої роботи колір, тепер опановує цифрову техніку. І все задля того. аби ці самі оптичні ілюзії увиразнити, запропонувавши глядачам зазирнути до чарівного світу, що живе за своїми законами й водночас ніби пропонує долучитись до його загадок.



Схоже, що багатьох цікавить можливість більше дізнатися про незвичайну творчість митця. У його сторінці в інстаграм більше 1 млн підпищиків:



Приємного перегляду робіт художника й гарного настрою, друзі!




Немає коментарів:

Дописати коментар