пʼятницю, 25 січня 2019 р.

Дивовижні й "справжні" птахи у проекті англійської майстрині Catherine Wells





Вам шкода викидати старі часописи, але вони підступно заполонили дім? Можливо, саме з цього почався творчий проект англійської мисткині Catherine Wells. А може, й ні. Просто їй запраглося випробувати свої сили у створенні фігурок птахів із пап’є-маше.



У будь-якому випадку, зараз художниця створює неймовірно гарних птахів, розробляючи кожну пір’їнку окремо – із кольорових шматочків ілюстрацій у часописах.



А натхнення й ідеї для творчості їй постачає Ланкашир, де вона мешкає, відомий багатством своєї природи. Тільки природа може створювати такі яскраві колекції кольорів і поєднувати їх при цьому так гармоній. У цьому щиро переконана художниця. Тож і вчиться Catherine Wells саме у довкілля, як найкраще поєднати кольори й лінії, аби вийшли справді чудові роботи.


Що цікаво, кожен «портрет» птаха поміщений у дерев’яну рамку, на якій написано його назву. А фоном слугують вирізки з книг і журналів. І не просто випадковий набір слів, а розповідь саме про ту птаху, яку зображено. Тож творчість Catherine Wells можна розглядати й як своєрідний і дуже креативний мистецький проект.



У майстрині стає чимдалі, тим більше шанувальників. Тож сподіваюся, друзі, що й вам сподобається її творчість і підійме настрій. Гарного дня!






Немає коментарів:

Дописати коментар