середу, 9 січня 2019 р.

Радісний і дивовижний світ у малюнках індонезійської художниці Fanny Wen





Художники-ілюстратори, особливо, якщо вони надають перевагу роботі з дитячими книжками, не просто створюють малюнки для візуального супроводу розповіді, але й водночас дбають про те, аби читачі змогли зазирнути у чарівний світ.


Навіть якщо в дитячій книзі йдеться про буденні події, все одно, за умови таланту автора, виходить світ, що привертає увагу яскравим барвами, сильними характерами, дивовижними й важливими подіями.


Якщо не завжди така розповідь буває доброю, бо ж книжки, розраховані на підлітків, намагаються готувати їх і до складнощів дорослого життя, то все одно – свідомо чи ні – читачі очікують, що зло буде покарано, а гарні герої на останніх сторінках стануть щасливими.


Що вже казати про дитячі книжки, де дива й радісні й добрі герої – то якраз і є нормою буденності. І саме малюнки до таких книг – яскраві. Кумедні, дещо наївні і дуже добрі – створює індонезійська художниця Fanny Wen.


Її малим героям однаково весело й у зимові свята, і влітку, а добрі дива трапляються з кожним, хто докладе для цього хоч трохи зусиль.


Недаремно ж роботи авторки на сайті: https://www.behance.net/fannywen користуються все більшою популярністю, а її творчість знаходить все нових прихильників в інтернет-просторі.


Приємного перегляду малюнків Fanny Wen і гарного настрою, друзі!




Немає коментарів:

Дописати коментар