четвер, 24 січня 2019 р.

Коти для гарного настрою від цифрової художниці Лоррі «Kajenna» Кайенни







П’ятниця – чудовий час не лише для того, щоб постити котиків, але й… Та, врешті, для чого завгодно! Але я спершу хотіла завершити фразу про те. що це чудовий день для легкої такої ностальгії майже без присмаку суму.




Я коли вперше побачила роботи цифрової художниці Лоррі «Kajenna» Кайенни всміхнулась майже розчулено. Як добре, що у мене немає вишуканого художнього смаку! Тому й не сором згадати про той період, коли студенткою збирала «гарні» малюнки у подруг, у яких вже був комп з інтернетом і складала їх на дискетах, аби потім, коли власний комп’ютер з’явиться і в мене, вже мати під рукою матеріал для першої папки.




Щоправда, там були, здебільшого, фентезі-малюнки, деякі справді якісні, але й кілька зображень котиськ, підозріло схожі на ці, затесалося. Звісно, до високого мистецтва їх не віднесеш, однак чимось вони чіпляються, виділяючись серед тисяч інших «інтернет-котиків».



Можливо, в тому, що ці зображення котиськ і кошенят позначені усмішкою й навіть легкою самоіронією? А може, тому що вони ніби створені для того, щоб підіймати гарний настрій.




Зараз, звісно, навіть у зображеннях котиків переважають інші стилі малювання. Але якщо завітати на форуми любителів котів у рубрику, де викладають твори мистецтва, присвячені цим пухнастим чи не дуже створінням, не важко буде відшукати й підбірку робіт Лоррі «Kajenna» Кайенни, щедро здобрену «лайками» і «сердечками».



Щиро зичу гарного дня, друзі, та бажаю вам гарного настрою!






2 коментарі:

  1. Якіж вони всі гарненькі , як на мене хороший позитив!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, що поділилися враженнями! Так, усі коти у художниці чудові й дуже різні - на будь-який смак. Гарного настрою!

      Видалити