понеділок, 28 січня 2019 р.

Чарівні паперові ілюстрації англійської майстрині Helen Musselwhite




Не всі власники песиків полюбляють ранкові прогулянки зі своїми улюбленцями. Дехто навіть, при всій любові до чотирилапого члена родини, подумки зітхає, що от сусіди ще сплять, а не дихають ранковою прохолодою під дрібним дощем чи снігом. Більш помірковані додають, мовляв, якщо вірити лікарям, то це корисно.


А от для майстрині з Великобританії Helen Musselwhite вбачає у таких щоденних прогулянках не лише користь для здоров’я, але й джерело натхнення. Хоча, звісно, надихають не лише прогулянки, а насамперед, природа, в якій авторка вбачає джерело натхнення для своїх чудових ілюстрацій із паперу.


Ніколи не перестану захоплюватись, як діє уява митців! Якщо збагнути, як з’являються птахи, дерева й квіти після милування пейзажами рідного краю, – просто. То прослідкувати асоціативний ланцюжок, у результаті якого з’являються чудові слони чи казковий будиночок у філіжанці вже не так легко.


Та. головне, що Helen Musselwhite займається улюбленою справою, сміливо комбінуючи картон та різних видів паперу, аби досягти ефекту об’єму, «граючись» із квітами, відточуючи ритми чітких ліній.


У результаті з’являються казково-гарні паперові ілюстрації, які, завдяки можливостям інтернету, завойовують усе нових прихильників.


Ознайомитись із роботами мисткині можна на її сайті: https://helenmusselwhite.com


Приємного перегляду її робіт і гарного дня, друзі!




Немає коментарів:

Дописати коментар