вівторок, 1 січня 2019 р.

Незвичайні керамічні картини мисткині Ірини Антонової




Скільки ж гарних справ і важливих рішень у цьому світі починається із запитання: «А чому б і не спробувати?». Інколи такий підхід може призвести до того, що творча особистість віднайде свій власний авторський почерк.


 Звісно, аби талант, бажання вдосконалюватися, багато часу й практики, – а такі умови дрібничками не назвеш.


Ірина Антонова, отримавши художню освіту, викладала у школі малювання й креслення, а також займалася із талановитими юними художниками у місцевому будинку творчості. При цьому вона намагалася знаходити час, аби опановувати нові творчі методики.

Й ось одного разу їй трапилась у журналі стаття, де були поради про те, як виготовляти хендмейд-картини і з тканини й тіста. Ось тоді із настроєм: а чому б і ні? і бажанням створити прикрасу для кухні, майстриня й спробувала нову техніку.


Результат їй сподобався, хоча й стало зрозуміло, що для її задумок потрібне не тісто, а якийсь інший матеріал. Більш вдалою виявилась спроба із глиною. У результаті вийшла поступово Ірина Антонова винайшла власний стиль – об’ємні керамічні картини на українські народні, біблійські та інші теми.


На сьогодні майстриня – учасниця всеукраїнських і міжнародних виставок, створила більше 300 унікальних робіт  й щиро радіє, що може займатися улюбленою справою.

Приємного перегляду її робі і гарного настрою, друзі!




Немає коментарів:

Дописати коментар