четвер, 11 липня 2019 р.

Коти проти гаджетів: жартівливі роботи угорської художниці Beatrix Papp





Якщо у вас є улюблена кішка, то треба мати неабияку силу волі, аби не виставляти її фото в інтернет, прикрашаючи таким чином свою стрічку новин у соцмережах. Але відсутність кішки – не панацея. Мене-от, скажімо, «безкішковість» на даному життєвому етапі не зупиняє і я регулярно показую всім охочим малюнки саме «кошачої тематики».


Єдине, мені нема потреби звертатися до домашнього улюбленця із запитанням: чому фото твоїх п’ят знову зібрало більше лайків ніж світлина з моєю новою сукнею? Тож і не отримую у відповідь презирливо зіщулені очі: ох уже ці людські примітивні забавки!

Але той, хто каже. що наявність кота чи кішки поглиблює інтерет-залежність, ой як помиляється. Принаймні, на мою думку. І на думку сучасної угорської художниці-графіка Beatrix Papp теж. А приємно бути в компанії із такою талановитою особистістю, погодьтесь.

Бо одна із провідних тем творчості цієї чудової мисткині – засилля гаджетів у сучасному світі. Звісно, про це пише й малює багато хто. Але, здебільшого, митці вдаються до сарказму чи гіркої іронії, а Beatrix Papp ставиться до цієї вади суспільства хай і з насмішкою, але з доброю. Взагалі, її малюнки дуже добрі.


Як і цикл, присвячений кицям-мужнім борцям із гаджетозалежністю. Усі ж знають, як вони піклуються про господарів, вкладаючись на клавіатуру, затуляючи екран своєю… своїм хвостом, вміло скидаючи, в особливо тяжких випадках, смартфон на долівку тощо. 

А ще, інколи поводять себе так, що змушують людей відкласти мобільний і зосередитись на них і їхніх потребах. Але, звісно, любимо ми їх не через це. Бо любові привід не потрібен. Навіть якщо йдеться про кота.

Більш детально ознайомитись із творчістю Beatrix Papp можна на її інстаграм-сторінці: https://www.instagram.com/fragarixie/

Приємного перегляду робіт мисткині й гарного вам дня, друзі!



Немає коментарів:

Дописати коментар