неділя, 14 липня 2019 р.

Кондитерські світи від італійського майстра Matteo Stucchi





Мистецтво – це смачно. Ця теза виглядає абсурдною, ніби із тих, що могли б виголосити персонажі «Аліси в Дивокраї». І при цьому багато поціновувачів і творців фуд-арта цілком погодились би з нею.



Щоправда, в широкому розумінні, призначення фуд-арта саме в красі і далеко не всі результати такої творчості варто смакувати, краще деякими просто милуватись.


Але інколи несподіваний і привабливий зовнішній вигляд поєднується з чарівним смаком. Саме так відбувається у творчості італійського митця-кулінара Matteo Stucchi.



Уже кілька років поспіль він не лише виготовляє смачнючі десерти, алей перетворює їх креативним оформлення у маленькі всесвіти, населені крихітними людськими фігурками. Щоразу це – неповторний і цікавий. Часто драматичний сюжет: не все і завжди «солодко» у його світах.


Та при цьому завжди його роботи привертають увагу, викликають щире подивування, захоплення чи усмішку. Більше пор творчість Matteo Stucchi можна дізнатися на його сторінці в інстаграм: https://www.instagram.com/idolcidigulliver/?hl=uk



Приємного перегляду робіт Matteo Stucchi та гарного дня, друзі!





Немає коментарів:

Дописати коментар