субота, 20 липня 2019 р.

Романтичні й гумористичні "місячні" світлини митця з Нідерландів Lân Nguyen





Місяць – ідеальна «модель» для фотозйомки. Звісно, такої думки дотримуються не всі сучасні фотомитці. Але навіщо казати за «всіх», коли мова йде про одного конкретного фотографа?



А саме – про фотохудожника з Нідерландів Lân Nguyen. Інколи видається, що цей митець закоханий у місяць. Бо як інакше пояснити те, що небесне світило зустрічається в його роботах так часто. І що воно завжди таке прекрасне?Навіть підкреслений лаконізм працює на ідею, що місяць має вплив на наше життя, по яке ми й не замислюємося за щоденними клопотами.


Деякі роботи Lân Nguyen мають гумористичний присмак, деякі – романтичний чи філософський. Про всяк випадок, зазначаю, що при втілені проекту в життя жодна тварина не постраждала: там. Де людські фігури – там «справжні» моделі, а де силуети звірів – то вирізані фігури з цупкого чорного паперу.



Кожен може знайти тут світлину на свій смак: романтичне освідчення в коханні, де місяць-діамант на обручці, «смачний місяць», якого пропонують «з’їсти» мов смаколик, місяць-квітку (пам’ятаєте в поезії Ф. Лорки схожий образ?) та багато інших.



Приємного перегляду робіт Lân Nguyen та гарного дня, друзі!






Немає коментарів:

Дописати коментар