вівторок, 30 липня 2019 р.

Світлі казково-буденні ілюстрації від української художниці Yevhenia Haidamaka (Євгенії Гайдамаки)







Завершується вже другий літній місяць. Ми якось звикли до літа, зима видається далекою. А ми за буденним клопотами чи інтенсивним відпочинком майже не згадуємо того щасливо-казкового відчуття з дитинства, коли літній день – за рік, сповнений світлом і радістю.


На щастя, й дорослим не закриті двері до чарівного літнього світу. Скажімо, якщо трапляться на очі роботи митців, які не втратили здатність бачити щось чарівне в буденності й щедро ділитися з глядачами цим даром.


Саме до таких обдарованих особистостей, як на мене, належить і київська художниця Yevhenia Haidamaka (Євгенія Гайдамака). Не диво, що вона ілюструє дитячі книжки, якими захоплюються й дорослі.


Свого часу художниця побувала в США за академічною програмою ім. Фулбрайта, почала співпрацювати з відомими американськими видавництвами. І зараз вона ілюструє для них книжки, вдаючись не лише до техніки малювання, але й до колажів. Та зараз вона працює із українськими видавцями. Тому її твори можна побачити й у книжках знайомих видавництв.


Більше про творчість Yevhenia Haidamaka можна дізнатися на її сайті: http://yevhaidamaka.com/work


Приємного перегляду робіт мисткині, радісного настрою й гарного літа. друзі!




Немає коментарів:

Дописати коментар