середу, 17 липня 2019 р.

Дивовижні замальовки в дорожньому записнику італійського художника Pietro Cataudella





Для творчих людей інтернет охоче надає довгі списки порад, як розвинути креативність, зробитись ще більш творчим й успішним. як писати й малювати, аби це подобалося іншим, тощо. Інколи такі поради бувають досить ем… різновекторними. Хоча це й на краще: кожна чи кожен знайде щось на свій смак.



Але доста часто ті, хто такі списки складає радить письменникам і художникам завжди мати при собі «творчий записник» й олівець чи ручку. Бо раптом муза хрясне по плечу без упередження: ну, привіт! – посеред вулиці, в дорозі чи в кав’ярні. А митець усміхається, дістає записник, і муза розуміє: уже не вийде сказати: що ага, зараз нема часу й настрою? навідаюсь пізніше, – й гайнути у своїх справах. Доведеться працювати от просто тут.



Чи для всіх підходить ця порада – хтозна. Але італійський художник Pietro Cataudella не розстається у мандрах і повсякденності із записником для замальовок. І, що ще важливіше, постійно робить ці самі замальовки.




Йому подобається поєднувати у творчості фотографії історичних й архітектурних пам’яток і «домальовувати їх», відтворюючи їх частини якнайточніше. Його записник – важлива частина пейзажу на фото.




Але не лише архітектурні замальовки принесли Pietro Cataudella відомість. Він ще наділений даром бачити кумедне в повсякденності і ті ж відомі пейзажі чи будівлі стають частинами кумедних колажів, які викликають щиру усмішку у всіх глядачів.



Більше про творчість художника можна дізнатися на його сторінці в інстаграм: https://www.instagram.com/citylivesketch/?hl=uk


Приємного перегляду робіт Pietro Cataudella і гарного дня, друзі!





Немає коментарів:

Дописати коментар