неділю, 14 липня 2019 р.

Чудові дракони всіх кольорів веселки від американської майстрині Megan Lapp





Якби дракони існували і в нашій реальності, а не лише в казках, фільмах і комп’ютерних іграх, то, хтозна, чи не обійшли б вони в інтернет-просторі за популярністю котиків?


Ну, гаразд, щодо котів – то я трохи загнула. Але друге-третє почесне місце, цілком можливо, що й посіли б. Здавалося б, і як домашній улюбленець, і як дикий звір дракон не дуже зручний об’єкт для захвату.


Але ж для скількох творчих особистостей цей крилато-лускатий звір став музою! Малюнки, скульптури, орігамі, войлочні й пошиті іграшки… Але, зізнаюся чесно, до сьогодні мені не доводилося зіштовхуватись із в’язаними драконами.


Американська майстриня Megan Lapp із задоволенням присвячує свій час плетенню гачком. А ще – розробці схем для в’язання, якими із задоволенням ділиться з любительками цього хобі з усього світу.


А таких любимтельк – чимало, бо надто оригінальна тема творчості у мисткині: вона виплітає драконів усіх кольорів веселки. І не тільки драконів, але й птахів-феніксів, гіпогрифів та інших казкових істот.

Зрозуміло, що мова не йде про міфічних хижаків: спробуйте-но виплести страховисько із яскравих ниток святкових кольорів! Та й навіщо? Усі створіння Megan Lapp дуже милі й симпатичні. Інколи майстриня робить для них фото сесії, групуючи свої іграшки за родинним або товариським принципом. І тоді дуже важко споглядати їх без щирої усмішки.


Більше по роботу майстрині можна дізнатися на її сторінці у фейсбук: https://www.facebook.com/pg/CraftyIntent/photos/?ref=page_internal


Приємного перегляду робіт Megan Lapp і гарного вам дня, друзі!






Немає коментарів:

Дописати коментар