пʼятницю, 12 липня 2019 р.

Дивовижні мініатюрні малюнки африканської художниці Lorraine Loots







Якого розміру повинен бути малюнок, аби гарантовано привернути увагу публіки в інтернеті? «Спонсори цього питання» – це ті, хто пише на мистецьких форумах коментарі, що захоплення мініатюризмом – то такий піар-хід від сучасних митців. Мовляв, інформаційний простір насичений, на «звичайні» малюнки ніхто не зверне уваги, а от на мініатюрні – можливо.




По-перше, сказати. що мініатюрними малюнками захопилися в ХХІ і навіть у ХХ столітті – то, м’яко кажучи, дуже сильно перебільшити. Серед митців і до того були ті, кого цікавили можливості мініатюр. По-друге, мало малювати мініатюри. Сучасну публік ними не вразиш. Мені на думку спадає всього кілька варіантів, якими б можна вразити гарантовано велику кількість сучасних інтернет-глядачів, але малюнки олівцями до цих мистецьких не входять.





Але при цьому маленькі зображення – то виклик творчим здібностям художника. І можливість створити щось цікаве, гарне й незвичне. Саме цією можливістю й користується художниця з Південної Африканської Республіки Lorraine Loots.




На її мініатюрних, розміром із монетку, малюнках – тварини, речі, пейзажі й навіть сцени із відомих фільмів. Кожен охочий зможе знайти щось цікаве для себе у її різноманітній і незвичайній творчості.





Приємного перегляду робіт Lorraine Loots і гарного дня, друзі!






Немає коментарів:

Дописати коментар