вівторок, 9 липня 2019 р.

Космічні й містичні мрії турецького фотохудожника Sercan Laçin





Інколи замислююсь, що було б із мистецтвом, якби фотографію винайшли на століття раніше? Наскільки б воно змінилося? Звісно, я розумію, що відкриття йдуть у комплексі – коли була змога, спираючись на досягнення у тій же хімічній галузі та у фізиці, тоді й винайшли. Але ж хіба це заважає комусь уявляти альтеративну реальність?


Бо я зараз про те, що все більшої популярності набуває цифрове мистецтво й фотоманіпуляції з «реальними» пейзажами й портретами. І віртуозністю та незвичністю результатів інколи можуть сперечатися з «мальованими» картинами. Хоча, чи варто сперечатися через техніку,у якій митець створює власний світ?


От, скажімо, турецький фотомитець Sercan Laçin використовує фотографії для того, аби за допомогою цифрового мистецтва поділитися з глядачами своїми мріями, тривогами, настроєм, роздумами, часто філософськими.


Серед його робіт – космічні, містичні й футуристичні пейзажі, які користуються неабиякою популярністю серед його прихильників на сторінці: https://www.behance.net/SercanLachin


Приємного перегляду робіт Sercan Laçin і гарного настрою!





Немає коментарів:

Дописати коментар