середу, 11 грудня 2019 р.

Дивовижні геометричні вишивки британської майстрині Corinne Sleight






У світі, попри велику кількість нових технологій, багато майстринь надають перевагу традиційним технікам. От, скажімо, вишиванню. Хоча техніка – то лише основа для творчої особистості, яка хоче створювати красу власноруч і тим самим робити світ більш радісним і казковим. Усе одно роботи такої майстрині чи майстра будуть оригінальними й унікальними.



От , скажімо, Corinne Sleight із Півдня Англії. Певно. для сусідів вона – зразкова мати родини, яка більше ніж 20 років працює з дому. Допомагаючи чоловікові у розвитку невеличкого графічного бізнесу.



Але, крім цього, мисткиня весь вільний час приділяє творчості. Їй завжди подобалося пробувати працювати із різними матеріалами й техніками. Так. вона спробувала свої сили у плетінні, малюванні, гобеленах, живопису, вітражах тощо.



А от відносно недавно Corinne Sleight відкрила для себе світ вишивання. І вже встигла знайти свій власний творчий почерк. Її роботи відрізняються насиченими старанно дібраними кольорами, складними геометричними візерунками, ефектом випуклого зображення. А ще – особливим настроєм, який є «фірмовим» для цієї майстрині.



Сподіваюся. друзі. що й вам, як і численним шанувальникам її творчості, сподобаються роботи Corinne Sleight. Гарного дня!






Немає коментарів:

Дописати коментар