пʼятницю, 13 грудня 2019 р.

Санта Клаус та всі-всі-всі: зимові казки у листівках американської ілюстраторки Donna Race





Санта Клаус (Святий Миколай) існує! Це твердження дехто вважає обов’язковим при спілкуванні з дітьми, дехто – маркетинговим ходом хитрих ділків чи жартом. А дехто напередодні нового року й відповідного свята на мить дозволяє собі поринути в дитячі спогади й звернутися до покровителя всіх гарних людей із проханням, не завжди матеріальним.



Однак, як би люди не ставились до дитячих спогадів про віру в дива, однак напередодні зимових свят із задоволенням купують листівки із Санта Клаусом, подарунками, камінами, ялинками й усім іншим, що сприймається як атрибути найчарівнішої ночі за весь рік. Чи просто розглядають яскравій й позитивні малюнки в інтернеті.



І цілком ймовірно, що під час таких розглядин вам на очі можуть потрапити різдвяні малюнки американської ілюстраторки Donna Race, яка вже більше 35 років створює своїми роботами святковий настрій.



На її листівках не лише доброзичливий Санта, але й олені, чарівні сніговими, тварини й птахи, які теж із задоволенням святкують Різдво, бо, за повір’ями, у різдвяні дні звірі не ворогують один із одним, а Святий Миколай не забуває і про них, йдучи із міхом подарунків.



Приємного перегляду робіт Donna Race, друзі! Хай у вас будуть приводи для гарного настрою ще до настання свят! І вже точно – під час них!





Немає коментарів:

Дописати коментар