четвер, 19 грудня 2019 р.

Коти, прекрасні в будь-яку погоду, на картинах британського художника Paul Monteagle





Якщо комусь не подобається визирати у вікно, бо краєвид зовсім не схожий на ідилічні малюнки зими з інтернету, то можна пошукати вихід. І навіть знайти його доста просто. Варто лише пошукати на вулицях котів. Ось ці створіння щиро впевнені, що вони – прекрасні в будь-яку погоду.



Що цікаво, цю точку зору поділяє чимало творчих людей, а також – поціновувачів образотворчого мистецтва, присвяченого пухнастим чи не дуже красуням і красеням. От, скажімо. роботи сучасного британського митця Paul Monteagle.



Більшість робіт художника на сьогодні знаходяться в приватних колекціях справжніх знавців живопису. Можна багато говорити про його оригінальний авторський почерк, мистецьку манеру, колорит та інші ознаки таланту й багаторічної роботи.



Однак варто визнати, що глядачів на сайтах інтернету приваблює тематика картин, присвячених котам. Вони – ніби втілення рішучості, впевненості у собі, незалежності й допитливості. Тих якостей, які часто приваблюють і в людях, і в котах.



На картинах Paul Monteagle немає зворушливих кошенят, які майже напевно гарантують приязну увагу публіки. І немає пухнатих і витончених аристократів кошачого світу. Однак у них безсумнівна перевага: справжність поз, рухів, оточення головних героїв.


Чи в не в цьому одна зі складових успіху митця? Завжди приємно бачити на картинах реальність. І розуміти, наскільки прекрасна буденність, якщо її «підсвітити» мистецьким талантом.


Приємного перегляду робіт Paul Monteagle і гарного дня, друзі!





Немає коментарів:

Дописати коментар