середу, 25 грудня 2019 р.

Дивовижні й казкові ялинкові прикраси англійської майстрині Rachel Austin






Певно, розважливі й передбачливі люди вже прикрасили ялинки до Нового року й Різдва. Дехто – ще на початку місяця,так що навіть котикам набридло воювати з прибраною зеленою красунею. Тож, ніби, споглядання на новорічні прикраси не дуже й актуальне.




Та невже буває час, коли не актуально споглядати гарні прикраси?! От, скажімо, дивовижні ялинкові іграшки англійської майстрині Rachel Austin стали для мене приємним відкриттям. І, що не менш важливо, відразу підняли настрій.




А ще, стали несподіванкою. Справа в тому. що я шукала роботи саме цієї мисткині, пам’ятаючи, що в неї є чудові мініатюрні іграшки з волоку. І була впевнена, що неї є цікавий проєкт: маленькі іграшкові звірята, вбрані в костюми казкових і поп-героїв. Була впевнена, що така творча особистість не могла пройти повз можливість «нарядити» отак симпатичних іграшкових мишенят.




Цим завершилися ці пошуки – по це поговоримо іншим разом. Бо зараз у мене бажання познайомити вас з іншими новорічними роботами цієї мисткині. Rachel Austin створює мініатюрні іграшки та розміщує їх у скляних кульках, які можна почепити на ялинку.




Але не все так просто: крихітні домашні улюбленці й дикі звірі та птахи не просто непорушно замерли у скляних сферах. Ні, кожна така композиція – то дбайливо вибудувана картина: фон, деталі, колір – усе грає на те, аби кожна така прикраса стала неповторною. А покупець міг отримати не лише цікаву прикрасу, а цілу святкову й добру історію – якраз до новорічних свят. Більше про творчість майстрині можна дізнатися на її інстаграм-сторінці: https://www.instagram.com/thewishingshed/




Приємного перегляду робіт Rachel Austin, друзі! Хай настрій у ці дні буде не заклопотаний, а світлий і радісний!






Немає коментарів:

Дописати коментар