суботу, 21 грудня 2019 р.

Фентезійні світи у старовинних годинниках від грецького майстра Gregory Grozos






На сьогодні годинники, особливо кишенькові, це або ознака статусу,або данина звичці. Бо для більшості доста часу, який показують гаджети. І все частіше годинники стають нікому не потрібними уламками старовини. Або ж – полотном для створення нового світу.



Останнє – якщо потраплять до рук справжнього митця, такого як грецький майстер Gregory Grozos. Він бере старі корпуси годинників і після клопіткої натхненої роботи створює черговий фентезійний світ, часто – у стилі стіс панк, хоча інколи там бувають старовинні будинки, єдинороги та інші дива, а не лише коліщата та інші деталі механізмів. І, звісно, крихітні люди та інші мешканці, для яких і створені ці пригоди.



Сам майстер зазначає, що він прагне надихнути й зарядити позитивом шанувальників своєї творчості. І, схоже, Gregory Grozos це цілком вдається. А ще, він не обмежується лише колишніми годинниками, є в нього серія мініатюр-прикрас, коли сережки,персні чи кулони зображають казкові будиночки.




Одним словом, кожен може знайти щось для себе у його творчості, якщо шукає щось справді незвичне. побудоване з буденних речей.




Приємного перегляду робіт Gregory Grozos, друзі! Гарного вам дня!






Немає коментарів:

Дописати коментар