неділю, 29 грудня 2019 р.

Добрий і затишний святковий світ у картинах іспанської художниці Lisi Martin






Новий рік, певно, вже поглядає на годинник, щоб не завітати надто рано. Адже зрозуміло, що в людей напередодні чимало клопотів і бажання залишити їх у році, що минає. Тож він планує прийти саме вчасно, але не на мить раніше.




А досвідчені люди, попри клопоти, знаходять хоч кілька хвилин, аби знайти у всесвітньому павутинні щось таке, що допоможе створити святковий настрій. Бо саме він, той настрій, значить для гарного свята навіть більше ніж генеральне прибирання чи заставлений смаколиками стіл.




Тож, швидше за все, ви вже бачили цього року на якихось сайтах із листівками чи привітаннями ілюстрації іспанської художниці Lisi Martin. Старий традиційний сюжет – очікування Санта Клауса (чи як там його кличуть люди в певній місцевості)? І знання, що він обов’язково прийде і хай спитає, чи були всі чемними, але якщо навіть ні, то подарунки все одно вже будуть. А що більш важливе – буде чудовий настрій і відчуття дива.




Але й коли дозволяти собі наївність і прагнення до дива та очікування від життя чогось нового й гарного, як не під час головних зимових свят? Тим більше,що мені, крім світлих фарб і наївно-добрих сюжетів, у листівках Lisi Martin приваблює те, що у ролі Санта Клауса часто виступають самі дітлахи, які прагнуть порадувати тих, хто поруч. І що підготовка до свят приносить героям її картин не менше радощів ніж саме святкування.




Для тих, хто прагне переглянути більше картин художниці на святкову тематику, радимо злизнути наавторський сайт мисткині: https://www.lisi-martin.com/artwork-by-lisi-martin/gallery.html


Приємного перегляду робіт Lisi Martin, друзі. та гарного настрою, такого, щоб вистачило до ново ороку – і далі!






Немає коментарів:

Дописати коментар