середу, 19 лютого 2020 р.

Сувеніри з дивовижного чарівного лісу від американської майстрині Cheryl Lee





Деякі люди, коли гуляють прекрасним лісом, завмирають на кожному кроці, аби зберегти в пам’яті прекрасне видовище. Інші ж теж прогулюються неквапом, аби прихопити «сувеніри» на пам'ять: особливо гарний камінчик, листок.


А що робити, якщо опинився в казковому лісі? Скажімо, в уяві? Розповідати всім, кому це цікаво, про те, як там чудово? Чи подбати й про «сувеніри», виготовивши їх, керуючись уявою й поєднуючи підручні матеріал найдивовижнішим чином, аби передати всю незвичайність картини, що збереглася в уяві?


Саме такий шлях обрала американська майстриня Cheryl Lee. Вона створює біжутерію із глини, мушель, кристалів тощо. При цьому надає цим прикрасам і милим дрібничкам, що поліпшують настрій, вигляду дивовижних метеликів, черепашок, дерев, тварин і грибів. Її улюблені кольори – бронзовий і різні відтінки блакитного, синього й фіолетового.



У результаті у неї виходять неймовірні, неможливі й дуже цікаві візуальні образи. Тож її вироби набувають усе більшої популярності серед тих, хто надає перевагу нетиповим аксесуарам, що дозволяють виділитись, підкреслити індивідуальність,або ж тих, хто любить фантастичні візуальні образи.



Сподіваюся, друзі. що роботи Cheryl Lee сподобаються й вам, а також підіймуть настрій. Гарного дня!





Немає коментарів:

Дописати коментар